Sansar Kovucu ile İlgili Bilgiler

M200 ELEKTRİKLİ SANSAR KOVUCU TAVAN ARASI -2

Sansarlar gece ortaya çıkan hayvanlar olup yemek konusunda seçtikleri çok belirli bir özellikleri yoktur. Sansarlar; ev, kümes, garaj ve motor bölmesi gibi konforlu ve sıcak olan kuru yerleri tercih ederler ve bu yerlere önemli ölçüde zarar verirler.
M200 ELEKTRİKLİ SANSAR KOVUCU TAVAN ARASI
Tavan arasında bir sansar bulunması durumunda bir arayış içindeki hayvan tavandaki herbir köşeyi çizer ve ortamdaki eşyaları yerinden oynatarak tırmalamaya çalışır. Çiçek saksısının devrilmesi sizin gece yarısı uyanmanıza ve tedirgin olmanıza neden olacaktır. Ayrıca, bahçenizde bulunan kümes hayvanları da etrafta bulunan sansarlardan dolayı emniyette olmayacaktır.

Yerleşim bölgelerindeki bina ve villalarda sansarların tavan arası kiler gibi saklanabileceği sadece birkaç yer bulunmaktadır. Sansarlar sıcak ve konforlu olan yeni park yapmış araçlara yerleşmeyi çok severler ve etrafta bulunan ana kabloları, yakıt, fren ve hidrolik boruları kemirerek zarar verirler. Sansarlar bulundukları bölgeyi sahiplenirler. Eğer araç başka bir sansara ait olan bir bölgeye park ederse, yeni bölgedeki sansar aracı daha önce sahiplenmiş olan sansara saldırır ve aracın motor kısmında büyük hasara neden olur.

Sansarların çiftleşme sezonu Haziran ayının sonundadır. Bundan dolayı bölge savaşları ve paylaşımları en fazla Mayıs ayında gerçekleşir. Yılın bu aylarında erkek sansarlar aşırı derecede saldırgandır. Fakat sansarlar ile yıl boyunca karşılaşabilirsiniz.

SANSAR KOVUCU (KÜMES)

Evime sansarın geldiğini nasıl anlarım?

1) Kiriş veya çatı oluklarınızda tırnak çiziklerine rastladıysanız, arabanızın kaportasında veya motor kapağında çiziklere rastladıysanız

2)  Geceleri tavan arasından kazıma ve eşeleme sesleri geliyorsa

3) İdrar veya hoş olmayan kokular sansarın bir belirtisidir. Sansarların salgıladığı bazı kokular sayesinde o bölgenin kalıcı olarak onlara ait olduğunu hissettirir

4) Dışkılar, yaklaşık 1 cm kalınlığında ve kedi dışkısına benzer

5) Hasara uğramış kablolar ve devrilmiş çiçek saksıları

6) Araçların ateşleme kablosunun kemirilmiş olması, ayrıca motor bölümündeki fren, yakıt ve hidrolik boruların hasar görmüş olması, çünkü bu gibi yerler kuru ve sıcaktır

7) Yemek artığı, yumurta kabukları, ekmek kırıntıları, kuş, fare ölüsü veya iskeletleri

Farklı amaçlara uygun ürünlerimiz bulunmakta, bizimle irtibata geçin size yardımcı olalım.

Sansar Kovucu ile İlgili Bilgiler” üzerine 4 yorum

    • Kadir Bey Merhaba,

      Cati katinda bulunan sansardan kurtulmak icin oncelikle catinizi dezenfekte etmeniz gerekiyor, cunku sansarlar yasamayi sectikleri yerlere diskilarini birakarak bu alana hakim olma egilimindedirler, bu yuzden catenin temizlenmesi onemli bir husus.

      Mekyard sirketi urun gaminda sansar kovucu olarak farkli uurnlerimiz bulunuyor, ozellikle cati katinda priz var ise dogrudan elektrik prizine takilabilen urunler olmakla birlikte, 12 V ile calisan (aku vb.) urunlerimiz de mevcut. Size asagida iki urun linki gonderiyorum ve yardimci olabilecegimiz herhangi birsey olursa lutfen bizimle irtibata gecin.

      Bu urunler ultrasonic sesler yayarak sansar gibi kemirgen vahsi hayvanlarin hoslanmayacaklari ses frekanslari yayarak sansarlarin bolgeden ayrilmalarini saglar.

      http://ticiz.com/p964547-sansar-kovucu-kapali.html
      http://mekyard.ticiz.com/p269798-sansar-kemirgen-kovucu.html

      Saygilarimizla,

      Mekyard
      http://www.mekyard.com
      info@mekyard.com

      Beğen

  1. Iyi günler is yerinde tavan arasinda gelincik yada sansar geziyor. Kus ölüleri de görülmüş. Tavan asma tavan şeklinde havalandirma borulari vs geçiyor nasıl kurtulabiliriz

    Beğen

    • Merhaba Necati Bey, mesajiniz icin tesekkurler. sansar kovucu urunlerimiz mevcut, eger problem hala suruyorsa size fiyat teklifimizi gonderbiliriz, ayrica internet sitemizi de ziyaret edip daha fazla bilgi alabilirsiniz (www.mekyard.com). Saygilarimizla.

      Beğen

Yorum bırakın